skip to Main Content
info@mfitsports.com

WELCOME TO MFIT
MFIT is een jong merk wat is opgericht in mei 2016. MFIT is ontstaan om de perfecte sportleggings uit te vinden welke niet afzakken en een perfecte pasvorm hebben, al de designs hebben een smallere en hoge taille waardoor de broek niet openstaan en niet afzakt. Iemand met wat meer billen heeft nu eindelijk een broek wat perfect past.

Naast de pasvorm heeft MFIT de eerste collectie gelanceerd : De Insane Color Collection. Drukke en kleurrijke prints, welke je kan combineren met bijpassende sportbh’s of tanktops. Sinds kort heeft MFIT ook de nieuwe collectie gelanceerd De Love The Body Collection. Deze collectie bevat dezelfde pasvorm, echter zonder prints deze keer maar met sportleggings met een bootyscrunch en belly support !

Tot op heden wordt er hard gewerkt om continue nieuwe producten aan de collecties toe te voegen. MFIT combineert de comfort, pasvorm en het uiterlijk van het product in een belangrijk geheel. De kwaliteit van jou sportkleding is enorm belangrijk om je herstel te bevorderen tijdens je workout. Daarom maakt MFIT gebruik van de kwaliteit stoffen welke je huid laten ademen en stimuleren bij herstel. Onze stoffen zijn squat proof en enorm stretchbaar. Immers begrijpen we ook dat een leuk uitziende outfit ook de motivatie bevorderd.

Dare to be different, wear MFIT !

Werkomstandigheden 
MFIT laat haar sportkleding produceren in het buitenland, dit gebeurd echter bij onze vaste leveranciers. Deze leveranciers werken onder goede arbeidsomstandigheden en er wordt hier absoluut geen gebruik gemaakt van kinderarbeid, hier zijn zowel wij als onze leveranciers steng op tegen. De leveranciers staan onder toezicht van de overheid in hun eigen land en zijn in het bezit van de benodigde certificaten, welke in elk land verschillen om te mogen werken als een gezond bedrijf.

Partners  & Resellers
Customer service is samen met de kwaliteit en de pasvorm een van de belangrijkste prioriteiten in het bedrijf. De klant moet worden behandeld zoals ieder ander behandeld zou willen worden. Hieronder verstaan wij :
– Snelle service / Binnen 24 uur !
– Altijd bereikbaar
– Klant vriendelijke oplossing
De klant moet zich voelen gewaardeerd en elke klant wordt serieus genomen. Graag ontvangen wij feedback over onze producten en natuurlijk ook graag positieve berichten. Deze kunnen ten alle tijden worden gemaild naar info@mfitsports.com.
Wij verkopen MFIT daarom niet zomaar aan alle webshops en winkels,  we werken enkel alleen met bedrijven welke zich richten op de kwaliteit garantie en een uitstekende klantenservice beheren.

MFIT Athleten
MFIT werkt samen met een aantal atleten, deze vormen het MFIT team.
Dit team bestaat uit een aantal enorm leuke en spontane meiden welke ook nog eens echte fitgirls zijn. Zij representeren MFIT via social media en events, om zo meer naamsbekendheid te genereren. Houd ons dus in de gaten op social media @MFITSPORTS, en gebruik hun kortingscodes voor 10% extra korting !

Back To Top