skip to Main Content
info@mfitsports.com

MFIT – Customer Service
MFIT stelt hoge eisen aan de klant tevredenheid. Hiervoor willen wij u een snelle en oplossende klantenservice aanbieden.  We willen graag de meningen en ervaringen weten van de klanten, zodat wij continue onze producten, zowel de service kunnen verbeteren.
Elke klant is voor MFIT belangrijk, daarom kunt u ten alle tijden contact opnemen met onze klanten service als er klachten optreden. Natuurlijk vinden wij het ook leuk als u een positieve review wilt achterlaten ! Om u zo goed mogelijk van hulp te zijn vind u hieronder de juiste contact details voor de juiste vragen :

Product questions or information 
Email : info@mfitsports.com  
Phone : +31624934318
 
We nemen binnen 24 uur contact op met de klant.

Reviews

We zouden het erg waarderen als een klant na aankoop een review plaatst over het aangekochte product en de service.  We willen graag andere klanten laten weten hoe andere klanten het product ervaren, hierbij hebben wij de hulp nodig van de klanten zelf.  Mocht u om welke reden dan ook niet tevreden zijn met het product en/of de klantenservice dan horen wij dit ook graag via onze klantenservice.  Hieronder kunt u klikken op het keurmerk en kunt u ons een beoordeling geven. Bedankt !

 

Keurmerk webwinkel

 

Mfit Sportswear Contact 

Business inquiries Mfit 
info@mfitsports.com

Pers, publication , social media questions Mfit
sales@mfitsports.com

BETAAL METHODEN : 
Bij melanique betaald u alleen via een online beveiligde omgeving.
U kunt gebruik maken van :
– Ideal
– Creditcard ; mastercard, VISA ,
– V Pay
– Mister Cash
– Maestro

Wanneer u een creditcard gebruikt en zich een terug storting moeten worden voorgedaan, wordt dit betaald naar uw huidige bank rekening. Wij kunnen geen geld terug storten op creditcards.

BEDRIJFSINFORMATIE : 

KVK /COC Number : 60321385
BTW/VAT Number   : NL205052725B02

Back To Top