skip to Main Content
info@mfitsports.com
Donatie Aan Stichting Wees Een Lach

Donatie aan stichting wees een lach

Bij een kleding merk komt het vaak voor dat er samples worden opgevraagd of er komen productie fouten voor. Soms is dit net een letter of een kleine stik fout. Hierdoor kunnen wij een shirt of broek niet verkopen. Bij MFIT willen we alleen goede kwaliteit verkopen, daarom verkopen we ook de foutieve producten niet in
de sale. De shirts en broeken die wel draagbaar zijn maar niet verkocht kunnen worden doneren wij in plaats daarvan aan een goed doel. Op deze manier kunnen we  kinderen die nagenoeg niks hebben toch helpen. Na lang zoeken hebben wij stichting Wees een lach gevonden, de stichting sprak ons aan omdat zij de kinderen een onvergetelijke tijd bezorgen en hier alles aan doen. De sportkleding wordt gebruikt voor de kinderen in weeshuizen in Roemenië en Bulgarije. MFIT heeft in samenwerking met Pink Boxing (www.pinkboxing.nl) en Sportcentrum Vlaardingen (www.sportcentrumvlaardingen.nl) kleding kunnen doneren aan de stichting Wees een Lach.


Karin van stichting Wees een Lach heeft een stukje geplaatst over wat zij doen :

 Enige tijd geleden benaderde Melanie van Mfit Sportswear onze stichting Wees een Lach. Zij vertelde dat Mfit Sportswear graag sportkleding wil doneren aan bijvoorbeeld kinderen in een tehuis. Wij waren enorm blij dat zij ons gevonden had! Mfit Sportswear heeft sportkleding opgestuurd naar een tehuis in Bulgarije en Roemenië. De kinderen zijn hier enorm blij mee! Zowel de jongens als de meiden zijn erg sportief en zijn altijd in voor een actief (competitie) spel. Nu kunnen zij sporten in mooie sportkleding!

Stichting Wees een Lach helpt (wees)kinderen in Oost-Europese tehuizen door hen een echte vakantie te laten beleven. De kinderen (in de leeftijd van 4 t/m 23 jaar met en zonder beperking) wonen in tehuizen, omdat zij geen familie meer hebben, hun familie niet bekend is of niet voor hen kan zorgen (bijvoorbeeld door verslavingen, psychische problemen, geldproblemen en/of strafzaken). Iedere zomer geven wij de kinderen een onvergetelijke tijd door met hen allerlei activiteiten te doen. Dit varieert van actieve spelletjes, knutselen, zwemmen, cupcakes versieren, strijkkralen, schminken, disco en beauty avond, dagtripjes, ijsjes eten tot aan lekker gek doen en even alle zorgen vergeten. Oftewel gewoon even kind zijn! Bij Stichting Wees een Lach draait het om de fijne tijd die de kinderen beleven tijdens het project en hen te laten lachen.

Om de projecten mogelijk te maken, zijn wij afhankelijk van sponsoren. Met het geld dat wij ophalen kunnen wij de materialen voor de activiteiten bekostigen en het vervoer van de kinderen voor dagtripjes. Het is mogelijk om een bijdrage over te maken via ons rekeningnummer: NL61 RABO 0103226648 ten name van ‘Stichting Wees een Lach’. Meer informatie over onze stichting is te vinden op onze website: www.weeseenlach.nl Hartelijk dank voor uw bijdrage! Mede dankzij uw steun kunnen wij de kinderen een onvergetelijke vakantie geven! “

Mocht je stichting wees een lach ook willen helpen ? Neem dan even een kijkje op de website.  www.weeseenlach.nl

Samen kunnen we andere helpen.

Liefs,
MFIT

Back To Top